• Natures Protection Extra Somon ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 12 kg
Natures Protection Extra Somon ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 12 kg
Ürün Kodu : 451897       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Barkodu : 4771317451897
Marka :  Natures Protection
365.20 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 357.90 TL (2 %)
Ücretsiz Kargo

Natures Protection Extra Somon ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 12 kg

 

Natures Protection markasından Ekstra somon balıklı olan yetişkin köpekler için hazırlanmış köpek maması.

Tüm cinslerin yetişkin köpekleri için somonlu yüksek kalitede bir besindir. Ürün, veteriner hekimlerin ve beslenme uzmanlarının tavsiyelerine göre özenle seçilmiş malzemelerden yapılmıştır. Ürün herhangi bir buğday veya süt ürünleri içermez, bu nedenle alerjisi olan veya hassas sindirim sistemi olan köpekler için uygun bir seçenektir. Son derece sindirilebilir yiyecekler ile hazırlanmıştır.

Mamayı kuru olarak servis edin. Köpeğinize Nature's Protection'ı ilk kez defa verdiğiniz, 3 gün boyunca yavaş yavaş diğer eski mamaya karıştırarak sunun. Besleme miktarı için tabloya bakınız. Köpeğinizin yaşına ve mizacına bağlı olarak az ya da çok yiyebilir. Mamanın yanında her zaman temiz su bulundurmanızı tavsiye edilir.

Öne çıkan özellikler;
* Protein ana kaynağı, taze hazırlanmış yüksek kaliteli somonudur. Domuz eti veya sığır eti içermez.
* Alerjisi ve hassas sindirim sistemi olan köpekler için uygundur.
* Anti-inflamatuar özelliklere sahip marigold çiçekleri içerir, böylece yiyecekler evcil hayvanınızın bağışıklık sistemini güçlendirebilir.
* Sağlıklı bir cilt ve parlak bir kürk tabakası sağlamak için gerekli olan zengin bir Omega-3 ve Omega-6 yağ asidi içeriğine sahiptir.
* Ayrıca vücut yağ yakma yardımcı olabilir L-karnitin içerir, ürün aşırı kilolu köpekler için mükemmel bir seçim yapma.
* Doğal prebiyotik - yucca özütü - ve lif (FOS ve MOS) ile sindirim sisteminin sağlığını korumak ve dışkı kokusunu iyileştirmek için mükemmel bir seçimdir.
* Yapay renklendirme, aroma ve sakatat içermez.
* Buğday, yumurta veya süt ürünleri içermez.

Mama içeriği;
somon balığı (% 14), pirinç, mısır, mısır glüteni, kırık pirinç, mısır unu, kümes hayvanları yağı, arpa, şeker pancarı küspesi, hidrolize hayvansal protein, dikalsiyum fosfat, dinamik mikronize klinoptilolit (% 1), keten tohumu, hindiba özü (fructooligosaccharides kaynağı), mannan-oligosakkaritler (MOS), yucca özü, kadife çiçeği.

Besin katkı maddeleri;
A vitamini (retinol E672) - 18 000 IU, D3 vitamini (kolekalsiferol E671) - 1 500 IU, E vitamini (a-tokoferol 3a700) - 530 mg, demir (E1) - 65 mg, iyot (E2) - 1,95 mg, bakır (E4) - 6,5 mg, manganez (E5) - 26 mg, çinko (E6) - 149,5 mg, selenyum (E8) - 0,13 mg, L-karnitin - 50 mg. biberiye özü, doğal kökenli tokoferol bakımından zengin ekstraktlar (E306), DL-alfa-tokoferil asetat.

Analitik bileşenler;
ham protein -% 24, ham yağlar ve katı yağlar -% 13, ham kül -% 7, ham lifler -% 2,5, kalsiyum -% 1,2, fosfor -% 1, potasyum -% 0,5, sodyum -% 0,4.

 

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?