• Acana Puppy Small Breed Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 Kg
Acana Puppy Small Breed Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 Kg
Ürün Kodu : 502232       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Barkodu : 64992502201
Marka :  Acana
184.93 TL   117.49 TL   Kdv Dahil
Banka Havalesi : 115.14 TL (2 %)

Acana Puppy Small Breed Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 Kg

SKT: 09/2018

Tavuklu balıklı küçük ırk yavru köpekler için özel üretilmiş kuru mama.

Ürün özellikleri ;

Küçük cins yavrular çok çabuk gelişirler ve bu süratli fiziksel gelişmelerini destekleyecek, nitelikli et proteinleri ve yağları açısından zengin, üst düzeyde besleyici niteliği olan bir beslenme tarzına ihtiyaç duyarlar.İçeriğinin yüzde 65'inin tamamen et ürünlerinden meydana geldiği ACANA PUPPY SMALL BREED, kümes veya fabrikalarda değil, doğal koşullarda yetişmiş tavuk,yerel çiftliklerimizden elde ettiğimiz bütün yumurta, Vancouver Adasından gelen dil balığı – kendi bölgemizden GÜNLÜK ve TAZE temin edilmekte olan ve hiç bir şekilde dondurulmamış, koruyucu katkı maddeleri ilave edilmemiş insan tüketimine uygun vasıfta malzemeler ile dopdoludur.
Doğal yavru köpek beslenme koşullarına eşdeğer bir düzeyde olabilmesi için protein açısından zengin ve düşük oranda karbonhidrat içeren ACANA, genellikle sindirim bozuklukları ile yakından ilgileri bulunan buğday, mısır ve gluten ürünleri içermiyor.
Dünya standartlarındaki ACANA, Kanada'nın üzerinden güneşi eksik olmayan Alberta Eyaletinde bulunan ödüllü tesislerde , Kanada'nın en iyi ve taze malzemeleri kullanılarak üretilmektedir.
Mamalarımızın muhteviyatını bir okuyun, bize hak vereceksiniz.
ACANA PUPPY SMALL BREED, minik yavruların hem sağlıklı hem de güçlü bir köpek olabilmesi için doğal olduğu kadar da lezzetli bir seçim.
Mamanın içeriği : Tavuk eti,yulaf,tavuk yağı,kemikleri alınmış tavuk,bütün patates,bezelye,taze bütün yumurta,kılçıksız dil balığı,güneşte kurutulmuş kaba yonca,tavuk karaciğeri,ringa balığı yağı,bezelye lifi,bütün elma,bütün armut,tatlı patates,bal kabağı,kabak,yaban havucu,havuç,ıspanak,kızılcık,yaban mersini,yosun,hindiba kökü,ardıç meyvesi,melekotu kökü,kadife çiçeği,tatlı rezene,nane yaprağı,lavanta,yüksek kaliteli  vitamin ve mineraller.

Ürün analizi : Ham Protein 32,00 %,Ham Yag 21,00 %,Ham Lif 4,00 %,Nem 10,00 %,Kalsiyum 1,60 %,Fosfor 1,10 %,Omega 6 2,50 %,Omega 3 0,90 %,DHA/EPA 0,40 % - 0,40 %,Glukozamin 1400 mg/kg, Kondroitin Sülfat 900 mg/kg, Metabolik Enerji  3784 kcal/kg.

 

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?